Alerting

niets meer missen

Senmo zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in uw tweede woning of in uw te beheren objecten. En dan bedoelen we: 100% op de hoogte! Zo ontsnapt niets
wat voor u van belang is aan uw aandacht en wordt handelen haalbaar.

Een waterlekkage, een open hek, te veel geluid, een afwijkende beweging rondom het huis, vervuild water in het zwembad… Allemaal voorbeelden van situaties waarvan u als huiseigenaar of property manager direct van op de hoogte wil zijn. Logisch!

Alerting

Wat is de grens?

Wat is de grens? Met de technologie van Senmo bepaalt u zelf bij welke grenswaarden u gealarmeerd wilt worden. Wordt er in uw een grenswaarde overschreden, dan verstuurt Senmo direct een
alert, met een duidelijke instructie welke acties u moet ondernemen. Via Senmo, sms, WhatsApp of e-mail; net wat uw voorkeur heeft.

Alerting

Snel handelen

Is er iets aan de hand, dan staat u er met Senmo niet alleen voor. Dankzij de mogelijkheid om een community aan te maken, wordt een alert direct gedeeld met álle betrokkenen. Zo kan er direct lokaal gehandeld worden. Een fijn gevoel voor huiseigenaren-op-afstand en een praktische tool voor property managers die efficiency hoog in het vaandel hebben.

Zo werkt het

Maak nieuwe regel aan

Stel de eigenschappen in

Naar wie moet het alert?

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossing u kan helpen!