Transparant over

luchtkwaliteit

Deel de luchtkwaliteit eenvoudig met uw collega’s en bezoekers via een QR-code in uw pand.

Image

Meer informatie? Neem contact op.

Luchtkwaliteit

Met Senmo houd u eenvoudig grip op de luchtkwaliteit

Met verschillende sensoren bieden we een overzicht van de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes. Altijd oproepbaar op ieder device.

Temperatuur

Vrijwel elke sensor die kan worden ingezet om de luchtkwaliteit te meten is in staat om de temperatuur te meten. De temperatuur wordt per vastgesteld interval, bijvoorbeeld elke minuut of elk kwartier) door de Senmo-sensoren doorgegeven.

Luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid is een belangrijke waarde om te bepalen of de condities in een bepaalde kamer of ruimte geschikt zijn voor de toepassing. Zo zal een te hoge luchtvochtigheid bijvoorbeeld slecht zijn voor een uniek en duur schilderij, maar kan dezelfde luchtvochtigheid in een plantenkas juist de perfecte conditie betekenen.

CO2

Op dit moment spreekt de CO2-sensor wellicht het meest tot de verbeelding. Door het COVID-19-virus worden wij ons er steeds meer van bewust dat de luchtcondities in ruimtes zoals klaslokalen invloed hebben op de verspreiding van virussen. Maar minstens zo belangrijk is dat de juiste omstandigheden in een klaslokaal bijdragen aan de prestaties van de leerlingen en dat slechte omstandigheden de leerprestaties echt negatief beïnvloeden.

Volledige controle met 1 klik.

Met het overzichtelijke dashboard bent u volledig in controle over uw ruimtes. Altijd en overal, op ieder device.

SVG Illustration

Maak kennis met ons starterspakket