Property manager

Welkom bij EventGuard!

Bij EventGuard begrijpen we de groeiende verantwoordelijkheid van locatie-eigenaren en eventmanagers om de veiligheid en het comfort van hun gasten te waarborgen tijdens evenementen. Daarom bieden wij een geavanceerde oplossing voor real-time geluids- en veiligheidsbewaking.

Senmo

Onze Oplossing:

Continue Geluidsmeting: We bieden de mogelijkheid om voortdurend het geluidsniveau op locatie te meten, waardoor eventmanagers snel kunnen reageren op potentieel storende situaties.

Uitgebreide Sensoren: Onze sensoren meten niet alleen geluid, maar ook temperatuur, luchtkwaliteit en bewegingsintensiteit, waardoor een compleet beeld van de omgeving ontstaat.

People Counting: Voeg eenvoudig people counting toe aan uw oplossing door extra sensoren bij ingangen te plaatsen, waardoor u een beter inzicht krijgt in de aanwezigheid van gasten.

Real-time Dashboard: Alle gemeten waarden worden in real-time weergegeven op ons gebruiksvriendelijke dashboard, waar eventmanagers ook alerts kunnen instellen en beheren.

Alerts: Ontvang belangrijke meldingen rechtstreeks op uw telefoon, zodat u snel kunt reageren op potentiële problemen.

ChameleonTV Integratie: Toon gegevens en piekwaarden op willekeurige schermen met behulp van ChameleonTV, ons narrowcasting product, waardoor u uw gasten op de hoogte kunt houden van actuele situaties.

Alerting

People Counting

People counting op basis van IoT LoRaWAN-sensoren maakt gebruik van een draadloos netwerkprotocol genaamd LoRaWAN (Long Range Wide Area Network) om nauwkeurig het aantal mensen dat een bepaalde locatie betreedt of verlaat, te meten. Deze sensoren, vaak geïnstalleerd bij ingangen of in strategische gebieden, detecteren en tellen mensen op basis van verschillende parameters zoals beweging, warmte of signaalsterkte. De verzamelde gegevens worden vervolgens draadloos verzonden naar een centrale gateway die verbonden is met het internet.

lees verder

Wat Senmo doet

Monitoring

Senmo monitort meer dan waar u zelf aan denkt. Naast inzicht in water, elektra en gas meten de sensoren ook de luchtkwaliteit en registreren ze beweging, deur- en raamcontact en geluid.

Energieverbruik

Met Senmo kunt u het verbruik van water, gas en elektriciteit van elk vakantiehuis monitoren. Dit biedt inzicht in patronen en helpt bij het identificeren van inefficiënties, zoals verlichting in ruimtes die niet worden gebruikt of ongewoon waterverbruik. Zo maakt u uw beheer duurzamer en bespaart het onnodige kosten. Denk bijvoorbeeld aan sensoren die bij de oplaadpunten voor elektrische auto’s kunnen helpen bij het doorbelasten van het verbruik.

Beweging

Implementeer bewegingssensoren van Senmo om de bezettingsstatus van de door u beheerde vakantiehuizen te monitoren. Met deze real-time informatie weet u altijd precies welke huizen bezet zijn en of er ergens ongewenst bezoek is. Sensoren rondom zwembaden en sportvelden maakt het mogelijk om ongeautoriseerde toegang na sluitingstijd te detecteren.

Geluid

Geluidsoverlast kan tot veel onrust en onvrede leiden op uw park. Met de geluidssensoren van Senmo meet u het geluid in de woningen die u beheert. Stel waarschuwingen in wanneer het geluidsniveau na een bepaald tijdstip de vastgestelde limieten overschrijdt. Dit helpt bij handhaving van stilteregels en biedt handvatten voor eventuele klachtenafhandeling.

Bezetting en sleutelbeheer

Senmo’s sensoren zijn ook in te zetten op deursloten. Op deze manier geeft het systeem bijvoorbeeld aan wanneer de deur voor het laatste geopend is. Een slimme indicator voor het moment van aankomst en vertrek van de huurders!

Luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid is een belangrijke waarde om te bepalen of de condities in een ruimte goed zijn. En dat is bepalend voor het behoud van bijvoorbeeld kunst of planten van huiseigenaren. Met Senmo ziet u per ruimte precies hoe het gesteld is met de luchtvochtigheid. Zo houdt u het vastgoed van uw klanten in optimale staat.

CO2

De luchtconditie in een ruimte heeft invloed op gezondheid en welzijn. De sensoren van Senmo meten de CO2-waarden van de ruimtes in uw woningen en trekken aan de bel als deze waarden afwijkend zijn. Hiermee wordt het beheren van ventilatiesystemen effectiever.

Deur- of raamcontact

Is een huurder vergeten een raam te sluiten bij vertrek? Geen paniek, de contactsensoren van Senmo meten dit en de app stelt u direct op de hoogte. Zo kunt u handelen om de woning weer optimaal veilig te laten zijn.

24/7 real-time inzicht

Senmo geeft overzicht en volledige controle over één of meerdere objecten op één dashboard. Zo heeft u alle informatie binnen handbereik. Altijd en overal, op ieder device.

Klanten over Senmo

“We zien het steeds vaker: huurders die hun elektrische auto opladen aan het 220V elektriciteitsnet bij hun vakantiewoning. De eigenaren van deze woningen zijn hier natuurlijk niet blij mee want de energiekosten zijn vaak torenhoog. Met de sensoren van Senmo wordt het voor ons als beheerder makkelijker te zien bij welke woningen dit gebeurt. Ook de verhuurders krijgen een seintje zodat ze de kosten kunnen doorbelasten.”

Victora

Property manager

“Vlekkeloos schone vakantiewoningen: dat is de standaard in ons park. De laatste tijd kregen we echter steeds meer klachten over woningen die niet 100% schoon waren. We namen de urenregistraties van onze schoonmakers eens onder de loep en vergeleken deze met de data uit de Senmo bewegingssensoren. Wat bleek: de uren die de schoonmakers rapporteerden kwamen niet overeen met de uren die ze daadwerkelijk in de woning werkten. We gingen met ze in gesprek en ontdekten dat ze van hun werkgever te weinig tijd kregen. Nu wisten we waar we dit probleem moesten aanpakken!”

Xander

Property manager

Senmo groeit mee met uw vastgoedportefeuille

Of u nu één vakantiewoning of meerdere woningen beheert, Senmo biedt het gemak van inzicht en controle. Zelfs bij verspreide locaties of internationaal vastgoed is Senmo de ideale oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossing u kan helpen!