Property manager

Preventie van Waterschade

Preventie van Waterschade in Boten met Slimme Bootwaterdetectie
Bent u een havenmeester die zich zorgen maakt over waterschade aan boten in uw jachthaven? Ontdek hoe onze geavanceerde IoT-oplossing voor bootwaterdetectie u kan helpen om waterinfiltratie tijdig te detecteren en kostbare schade te voorkomen.

Senmo

Wat bieden wij

Real-time Monitoring: Onze IoT-sensoren zijn geïnstalleerd om waterinfiltratie in boten real-time te monitoren, waardoor eigenaren en beheerders snel kunnen ingrijpen om waterschade te minimaliseren.

Nauwkeurige Detectie: Door middel van geavanceerde analyses kunnen we waterinfiltratie in boten nauwkeurig detecteren, zelfs in de vroegste stadia, om ernstige schade te voorkomen.

Gebruiksvriendelijke Interface: Via een intuïtief dashboard kunnen havenmeesters eenvoudig boten met waterinfiltratie identificeren en relevante informatie bekijken om proactief in te grijpen.

Rapportage en Analyse: Ons systeem genereert uitgebreide rapporten die inzicht geven in waterinfiltratiepatronen in de jachthaven, waardoor havenmeesters trends kunnen identificeren en passende maatregelen kunnen nemen.

Senmo biedt u:

24/7 real-time inzicht in alle objecten
alle info, 1 app, 1 dashboard
optimalisatie van uw beheerprocessen
Energiemonitoring

Voordelen voor uw jachthaven

  • Tijdige detectie van waterinfiltratie om waterschade aan boten te voorkomen.
  • Verlenging van de levensduur van boten en minimalisering van reparatiekosten.
  • Verbetering van de klanttevredenheid door proactief beheer van bootveiligheid.
Wat Senmo doet

Uitbreidingsmogelijkheden

Breid uw IoT-oplossing uit met een scala aan sensoren voor een volledig geïntegreerd beheer van uw jachthaven. Monitor waterverbruik, geluidsniveaus, bezettingsgraden op basis van CO2, temperatuur, luchtvochtigheid en meer. Pas uw systeem aan om aan de specifieke behoeften van uw jachthaven te voldoen en maximaliseer de efficiëntie en het comfort voor uw bootbezitters.

Energieverbruik

Met Senmo kunt u het verbruik van water, gas en elektriciteit van elk vakantiehuis monitoren. Dit biedt inzicht in patronen en helpt bij het identificeren van inefficiënties, zoals verlichting in ruimtes die niet worden gebruikt of ongewoon waterverbruik. Zo maakt u uw beheer duurzamer en bespaart het onnodige kosten. Denk bijvoorbeeld aan sensoren die bij de oplaadpunten voor elektrische auto’s kunnen helpen bij het doorbelasten van het verbruik.

Beweging

Implementeer bewegingssensoren van Senmo om de bezettingsstatus van de door u beheerde vakantiehuizen te monitoren. Met deze real-time informatie weet u altijd precies welke huizen bezet zijn en of er ergens ongewenst bezoek is. Sensoren rondom zwembaden en sportvelden maakt het mogelijk om ongeautoriseerde toegang na sluitingstijd te detecteren.

Geluid

Geluidsoverlast kan tot veel onrust en onvrede leiden op uw park. Met de geluidssensoren van Senmo meet u het geluid in de woningen die u beheert. Stel waarschuwingen in wanneer het geluidsniveau na een bepaald tijdstip de vastgestelde limieten overschrijdt. Dit helpt bij handhaving van stilteregels en biedt handvatten voor eventuele klachtenafhandeling.

Bezetting en sleutelbeheer

Senmo’s sensoren zijn ook in te zetten op deursloten. Op deze manier geeft het systeem bijvoorbeeld aan wanneer de deur voor het laatste geopend is. Een slimme indicator voor het moment van aankomst en vertrek van de huurders!

Luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid is een belangrijke waarde om te bepalen of de condities in een ruimte goed zijn. En dat is bepalend voor het behoud van bijvoorbeeld kunst of planten van huiseigenaren. Met Senmo ziet u per ruimte precies hoe het gesteld is met de luchtvochtigheid. Zo houdt u het vastgoed van uw klanten in optimale staat.

CO2

De luchtconditie in een ruimte heeft invloed op gezondheid en welzijn. De sensoren van Senmo meten de CO2-waarden van de ruimtes in uw woningen en trekken aan de bel als deze waarden afwijkend zijn. Hiermee wordt het beheren van ventilatiesystemen effectiever.

Deur- of raamcontact

Is een huurder vergeten een raam te sluiten bij vertrek? Geen paniek, de contactsensoren van Senmo meten dit en de app stelt u direct op de hoogte. Zo kunt u handelen om de woning weer optimaal veilig te laten zijn.

24/7 real-time inzicht

Met ons intuïtieve dashboard kunt u eenvoudig locaties met overmatig energieverbruik identificeren en relevante contact- en huurdersgegevens bekijken voor effectief beheer. Krijg inzicht in energieverbruikstrends en identificeer potentiële problematische gebieden met onze uitgebreide rapporten en analyses.

Klanten over Senmo

“We zien het steeds vaker: huurders die hun elektrische auto opladen aan het 220V elektriciteitsnet bij hun vakantiewoning. De eigenaren van deze woningen zijn hier natuurlijk niet blij mee want de energiekosten zijn vaak torenhoog. Met de sensoren van Senmo wordt het voor ons als beheerder makkelijker te zien bij welke woningen dit gebeurt. Ook de verhuurders krijgen een seintje zodat ze de kosten kunnen doorbelasten.”

Victora

Property manager

“Vlekkeloos schone vakantiewoningen: dat is de standaard in ons park. De laatste tijd kregen we echter steeds meer klachten over woningen die niet 100% schoon waren. We namen de urenregistraties van onze schoonmakers eens onder de loep en vergeleken deze met de data uit de Senmo bewegingssensoren. Wat bleek: de uren die de schoonmakers rapporteerden kwamen niet overeen met de uren die ze daadwerkelijk in de woning werkten. We gingen met ze in gesprek en ontdekten dat ze van hun werkgever te weinig tijd kregen. Nu wisten we waar we dit probleem moesten aanpakken!”

Xander

Property manager

Een betaalbare oplossing


Een vaste bijdrage van €190,- voor het gebruik van het systeem. Een bijdrage van €9,95 per boot, waarvan €1,95 wordt gereserveerd als kickback fee voor het haven. Kosten voor de benodigde hardware variëren tussen € 150,- en € 400,- per boot afhankelijk van de gekozen functionaliteit.

Onze oplossing is geschikt voor elke jachthaven, groot of klein. Zelfs bij verspreide locaties of internationaal is Senmo de ideale oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossing u kan helpen!