Transparant
over
luchtkwaliteit!Luchtkwaliteit

Houd eenvoudig grip op de luchtkwaliteit met Senmo.

Met verschillende sensoren bieden we een overzicht van de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes. Altijd oproepbaar op ieder device.

Temperatuur

Vrijwel elke sensor die kan worden ingezet om de luchtkwaliteit te meten is in staat om ook de temperatuur te meten. De temperatuur wordt per vastgesteld interval, bijvoorbeeld elke minuut of elk kwartier) door de Senmo-sensoren doorgegeven.

Luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid is een belangrijke waarde om te bepalen of de condities in een bepaalde kamer of ruimte geschikt zijn voor de toepassing. Zo zal een te hoge luchtvochtigheid bijvoorbeeld slecht zijn voor een uniek en duur schilderij, maar kan dezelfde luchtvochtigheid in een plantenkas juist de perfecte conditie betekenen.

CO2

Op dit moment spreekt de CO2-sensor wellicht het meest tot de verbeelding. Door het COVID-19-virus worden wij ons er steeds meer van bewust dat de luchtcondities in ruimtes zoals klaslokalen invloed hebben op de verspreiding van virussen. Maar minstens zo belangrijk is dat de juiste omstandigheden in een klaslokaal bijdragen aan de prestaties van de leerlingen en dat slechte omstandigheden de leerprestaties vooral negatief beïnvloeden.

Ontvang meldingen als waarden te veel afwijken voor een gezonde omgeving.

In uw omgeving stelt u drempelwaarden in voor elke ruimte. Drempelwaarden mogen verschillen per ruimte. Indien de waarde voor een grootheid in de ruimte te laag of te hoog is, ziet u dit direct door kleuren op het Dashboard.

SVG Illustration

Krijg direct praktische tips om weer een gezonde atmosfeer te krijgen.

Snel actie ondernemen op ongezonde situaties zorgt voor directe verbetering van het leerklimaat binnen uw Senmo Frisse school. Dankzij handson-instructies weet de beheerder direct wat hem te doen staat.

SVG Illustration
Introductieactie

Neem contact op

Het starterspakket is bedoeld om snel en eenvoudig gebruik te maken van het Senmo-netwerk en -dashboard. Het pakket is plug-and-play en behoeft geen aanpassingen aan uw huidige ICT-infrastructuur. 

A.

SENMO 4G/LoRaWAN Gateway

Deze gateway vangt alle signalen van de sensoren op en stuurt deze door naar het Senmo-netwerk.

B.

Vijf ruimtesensoren

De sensoren zijn geschikt voor het meten van temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, beweging en lichtsterkte. Ze zijn draadloos en werken op batterijen die tot 5 jaar meegaan.

C.

Drie maanden gratis toegang tot het Senmo-systeem

Inclusief gepersonaliseerd dashboard, rapportage en notificaties.

D.

Een 4G-datakaart

Met een 4G-datakaart kunt u verbinding maken met het internet zonder dat dit ingrijpt in uw eigen ICT-infrastructuur.

Bestel je starterspakket

Maak kennis met ons starterspakket