Objectbewaking

Krijg overzicht op uw panden en objecten. Weet te allen tijde wat openstaat of gesloten is en bewaak uw eigendom tegen ongewenst publiek.

Image
objectbewaking

Meer dan zomaar een alarmsysteem

Met verschillende sensoren bieden we de mogelijkheid tot het bewaken van uw ruimtes tegen ongewenst publiek. Ook krijgt u overzicht over het open of gesloten zijn van alle deuren, poorten of ramen op uw locaties en weet u hoe vaak deze in beweging zijn. Belangrijk voor het besparen van energie maar ook voor bijvoorbeeld plannen van technisch onderhoud aan uw roldeuren.

Deur- of raamcontact

De contactsensoren van SENMO zijn toepasbaar voor zowel woon- of kantoorruimtes als industriële objecten zoals distributiecentra of koelhuizen. Kou en waterbestendig en beschermd tegen stroomuitval.

Beweging of geluid

Andere ingang naar binnen gevonden? Dezelfde sensoren houden een oogje in het zeil op onverwachte beweging, licht en geluiden.

Directe notificaties

U bepaalt welke situatie ongewenst is. Staat een deur of poort (te lang) open? Wordt er een pand betreden na 20:00? SENMO zal binnen seconden alarmeren. Via email, SMS, push-bericht of het systeem belt uw gewoon wakker. U bepaalt zelf de inhoud van het bericht, wie het bericht moet ontvangen en welke actie moet volgen.

Volledig draadloos

Hadden we al benoemd dat alles draadloos is? De sensoren werken op basis van LoRaWAN technologie. Een beveiligde langeafstandscommunicatie-techniek. Het signaal wordt opgevangen door het KPN netwerk of uw eigen access-point en doorgestuurd aan SENMO.
De sensoren kunnen 5 tot 10 jaar mee op hun batterij en vertellen u ruim op tijd wanneer deze vervangen dienen te worden.

Volledige controle met 1 klik.

Met het overzichtelijke dashboard hebt u volledige controle over uw ruimtes. Altijd en overal, op ieder device.

SVG Illustration

Maak kennis met ons starterspakket