Met Senmo houdt u de condities in uw toonzalen op peil

Uw toonzalen hebben betere temperaturen.|CO2 waarden.| Luchtvochtigheid.|
Zo houdt u uw kostbare kunstwerken veilig met optimale klimaatomstandigheden

Image
Optimaal klimaat

Continu meten van vijf waarden

U beheert een museum, met kostbare kunstwerken of andere unieke voorwerpen die specifieke condities vereisen. Dus u wilt de luchtkwaliteit en temperatuur in de ruimtes weten, zodat alle kostbaarheden goed geconserveerd blijven. Senmo-sensoren voor musea meten standaard en continu vijf waarden: CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, licht en beweging.SVG Illustration
Overzicht

Wat kan Senmo voor uw museum betekenen?

A.

Een overzichtelijk dashboard

Dit geeft u overzicht in de waarden per toonzaal of andere ruimte waar Senmo-sensoren zijn geplaatst. Per ingesteld interval, bijvoorbeeld elke 10 minuten, zenden de sensoren actuele gegevens. Deze worden real-time verwerkt in het dashboard.

B.

Een alert indien een waarde wordt overstegen

U kunt de alert-waarden per ruimte aanpassen, zodat voor elke verzameling de beste omstandigheden bereikt worden. De minima en maxima zijn op twee niveaus instelbaar: ‘Let op’ en ‘Ontruim deze zaal’. Bij het alert worden acties genoemd, die vooraf te bepalen zijn.

C.

Meet de belangrijkste waarde, continu

Naast de luchtkwaliteit kunt u nog meer monitoren: is er nog licht aangelaten, zijn er nog mensen in de ruimte? Dat scheelt dagelijks een rondgang door het gebouw. Ook zijn er sensoren toe te voegen, zoals een brandalarm en of alle ramen gesloten zijn. Senmo voorziet in een groot deel van uw beveiligingseisen, waarmee u aan verzekeringsvoorwaarden voldoet.

D.

Nog veel meer mogelijkheden

Senmo maakt gebruik van eenvoudige technieken, die geen invloed hebben op uw ICT-infrastructuur en geen grote investeringen in tijd en budget vergen.

Ontdek alle mogelijkheden

Maak kennis met ons starterspakket