Neem contact op

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

support@senmo.nl
+31 (06) 5246 8072
Maliebaan 10a, 3581 CN Utrecht
Hoe kunnen we je helpen?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Hier nog een tekstje?

Wat is LoraWan?

LoraWan is een afkorting voor low range wide area network, ook wel bekend als een kortegolf-radionetwerk. Met dit netwerk kunt u korte berichten over lange afstanden verzenden. Dit maakt het bijzonder geschikt voor IoT-sensoren om hun berichten over te brengen.

Kun je ook live video bekijken via LoraWan?

Nee, dat is niet mogelijk. Het LoraWan is niet geschikt voor situaties waarin veel data in korte tijd moet worden verzonden. Hierdoor is het niet mogelijk om bijvoorbeeld beelden van uw beveiligingscamera te bekijken via LoraWan.

Kan ik ook buitensensoren plaatsen om de woning in de gaten te houden?

Ja, dat is zeker mogelijk. U kunt hierbij denken aan het monitoren van de temperatuur en pH-waarden van uw zwembad, evenals toegangspoorten, -hekken, schuren, stallingen, boxen en garages.

Bestaan er ook sensoren om mijn palmboom in de gaten te houden

Er zijn speciale sensoren beschikbaar die de vochtigheid en toestand van de bodem monitoren. Met Senmo zijn er talloze mogelijkheden! We vertellen u er graag meer over.

Kan ik meerdere woningen tegelijk beheren met Senmo?

Met Senmo kunt u inderdaad het beheer van meerdere woningen centraliseren. U kunt elke woning afzonderlijk volgen vanuit één interface. Daarnaast stelt u eenvoudig waarschuwingen in voor elke woning die u bezit.

Kan ik een alert direct naar mijn installateur laten sturen?

Dat is precies waar Senmo goed in is. Stel, er stroomt water in uw woning in Spanje terwijl er niemand is en u bevindt zich zelf in Nederland. In zo'n geval wilt u dat uw installateur ter plaatse ingrijpt om schade te voorkomen.

Kan ik met Senmo zien dat mijn huurder zijn elektrische auto oplaadt?

Ja, dat kunt u zien door in de app een regel aan te maken die dit voor u controleert. Doordat Senmo nauwkeurig registreert hoeveel elektriciteit de huurder gebruikt, kun je de doorberekende kosten goed onderbouwen.

Kan ik mijn woning ook verhuren via Senmo?

Op dit moment is dit nog niet beschikbaar, maar we overwegen het wel voor de toekomst.

Kan ik mijn huisregels opslaan in Senmo?

Ja, dat is mogelijk. U kunt voor elke woning een reeks huisregels instellen die u vervolgens gemakkelijk deelt met uw huurders.

Moet een huurder ook inloggen op Senmo om er gebruik van te maken?

Nee, de huurder hoeft niet in te loggen. In plaats daarvan krijgt de huurder toegang tot een afgeschermd gedeelte van Senmo via een speciale link of een QR-code die specifiek voor hem is bedoeld.

Ontvangt iedereen alle meldingen?

Nee, de meldingen worden zoveel mogelijk naar de juiste persoon gestuurd. Als een melding niet relevant voor u is, zult u deze in principe niet ontvangen.