Met Senmo kunt u de werkprestaties positief beïnvloeden

Uw kantoren hebben betere temeraturen.|CO2 waarden.| Luchtvochtigheid.|
Zo houdt u uw medewerkers productief.

Image
Een optimaal klimaat

Productiviteit optimaliseren met een goed klimaat

U beheert een kantoorgebouw en u wilt de temperatuur en de luchtkwaliteit in de ruimtes weten. U wilt immers uw energierekening niet onnodig laten oplopen. U weet ook dat het klimaat de werkprestaties enorm beïnvloedt. Senmo-sensoren voor kantoren meten standaard en continu vijf waarden: CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, licht en beweging.

SVG Illustration
Overzicht

Wat kan Senmo voor uw kantoor betekenen?

A.

Het bevordert werkprestaties

U beheert een kantoor en u wilt de luchtkwaliteit in de ruimtes weten, zeker nu in corona-tijd. U weet ook dat het kantoorklimaat de werkprestaties enorm beïnvloedt. Senmo-sensoren voor het kantoor meten standaard en continu vijf waarden: CO2, temperatuur, luchtvochtigheid, licht en beweging.

B.

Een overzichtelijk dashboard

Een dashboard op uw PC geeft u overzicht in de waarden per ruimte waar Senmo-sensoren zijn geplaatst. Per ingesteld interval, bijvoorbeeld elke 10 minuten, zenden de sensoren actuele gegevens. Deze worden real-time verwerkt in het dashboard.

C.

Alerts indien waarden worden overschreden

Bereikt een waarde een ingesteld minimum of maximum, dan krijgt u een alert. Voor kantoren zijn deze waarden landelijk bepaald en vooraf ingesteld, maar u kunt deze per ruimte aanpassen.

D.

Nog veel meer mogelijkheden

Een lamp die nog aanstaat, beweging in een ruimte, zijn alle ramen gesloten. Alles inzichtelijk op afstand.

Ontdek alle mogelijkheden

Maak kennis met ons starterspakket