Grip op uw

Senmo biedt controle en contact op afstand voor second home-eigenaren en property managers. Geavanceerde, draadloze IoT-technologie geeft 24/7 real-time informatie die nodig is om grip te krijgen op water- en elektriciteitsverbruik en tijdig in te kunnen grijpen bij bijvoorbeeld waterlekkage, geluidsoverlast, ongewenst energieverbruik of ongenode gasten. Zo wordt het bezitten en beheren van vastgoed zorgeloos, accuraat en overzichtelijk.

Senmo

Dé digitale communicatietool voor grip op uw vastgoed

Bereik met grote afstand (500M+), zonder kabels
Ondersteuning voor meerdere objecten
Batterij met levensduur van 5 jaar
Gemakkelijk te installeren
Betaalbare aanschafprijs
Mogelijkheden voor uitbreiding
Alles-in-één dashboard voor centrale controle
Geen 220V
Ook eenvoudige monitoring van schuren en poorten etc.
Senmo

Biedt controle en contact op afstand.

Ik ben

Second home owner

Als eigenaar van een tweede woning in het buitenland weet u als geen ander hoe belangrijk het is om vol vertrouwen de controle los te kunnen laten. Met Senmo wordt dat haalbare kaart. Senmo geeft u inzicht in water- en elektriciteitsverbruik en alarmeert u als er afwijkingen zijn in of rondom uw verhuurde of leegstaande woning. Tegelijkertijd wordt uw lokale netwerk op de hoogte gebracht. Zo weet u altijd wat er speelt en wordt er – onder uw toezicht op afstand - altijd op tijd ingegrepen.

Senmo biedt u

24/7 real-time inzicht

grip op uw energiekosten

digitaal dashboard

simpele installatie

Ik ben

Property manager

Met verantwoordelijkheid over meerdere objecten zijn efficiency, planning en betrouwbaarheid essentiële aspecten voor u als property manager. Senmo geeft overzicht op alle beheerde woningen, waarschuwt tijdig bij afwijkingen zoals rook, te veel geluid, beweging in een leegstaand object of hoog energieverbruik en geeft de juiste uitvoerders de juiste notificaties. Zo optimaliseert u uw beheerproces en wordt het beheersbaar, behapbaar en efficiënt.

Senmo biedt u

overzicht op alle objecten

digitaal dashboard

efficiënt inplannen van onderhoudswerkzaamheden

optimale schaalbaarheid

Klanten over Senmo

“Ik kreeg de schrik van mijn leven toen ik de waterrekening kreeg voor ons tweede huis in Spanje. Wat bleek: een gescheurde waterleiding was de boosdoener. Met Senmo gebeurt dit mij geen tweede keer. Senmo informeert mij en mijn lokale beheerder direct wanneer er afwijkend waterverbruik is. Makkelijk zelf te installeren en met een handig systeem die mij op de hoogte houdt van het verbruik.”

Sasha

Second home owner

“Zaterdag wisseldag: elke keer weer was het een ware puzzel om alle objecten van ons vakantiepark op tijd schoon te hebben voor de nieuwe gasten. Onze schoonmakers hadden maar een paar uur de tijd hiervoor, tussen uitcheck-tijd en incheck-tijd. Maar sinds we Senmo gebruiken, is het een stuk relaxter. Zodra een woning leeg is, geeft het systeem een seintje en kan de schoonmaker al aan de slag!”

John

Property manager

Utilities

Grip op verbruik

Nooit meer onverwachte hoge kosten voor elektriciteit. Geen waterschade meer door onopgemerkte lekkages. Met Senmo voorkomt u problemen door het monitoren van het verbruik in uw tweede woning of te beheren objecten. Real time en altijd up to date. Zo wordt managen, beheren en besparen of doorbelasten een fluitje van een cent.

“De stekker in de badkamer van ons vakantiehuis dient voor een scheerapparaat, niet voor een Tesla. Door een veel hogere energierekening dan we gewend waren, ontdekten we dat de huurders van onze vakantiewoning hun auto hadden opgeladen op de 220V. Dat gaan we dus anders regelen. Senmo laat voortaan precies zien hoeveel energie een huurder heeft verbruikt. Zo kunnen we exorbitante kosten gewoon doorberekenen en komen wij en onze huurders niet voor vervelende verrassingen te staan.”

Peter

Second home owner

Alerting

Niets meer missen

Senmo zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in uw tweede woning of te beheren objecten. En dan bedoelen we: 100% op de hoogte! Zo ontsnapt niets wat voor u van belang is aan uw aandacht, wordt handelen haalbaar en voorkomt u problemen of onaangename verrassingen. Met Senmo bepaalt u zelf bij welke grenswaarden u gealarmeerd wilt worden. Wordt er een grenswaarde overschreden, dan verstuurt Senmo direct een alert inclusief duidelijke instructie voor handelen. Via sms, whatsapp of e-mail, net wat uw voorkeur heeft.

“In onze vakantiewoning hangt een bordje met ‘Verboden te roken’. Helaas houdt niet iedereen zich aan dit verbod. Dankzij Senmo ben ik de eerste die het weet, ook als ik gewoon in Nederland ben. Ik kan de huurder dan meteen een seintje geven of de parkbeheerder er op af sturen.”

Sandra

Second home owner

Safety

Dat voelt goed

Dankzij slimme alerts bent u altijd als eerste op de hoogte van afwijkingen. En met de mogelijkheid lokale communities aan te maken, is effectieve social security een feit.

“Natuurlijk hebben we rookmelders opgehangen in onze vakantiewoning. Maar ja, als die gaat piepen terwijl er niemand in de woning is en de property manager ook niks merkt… Een flinke brand was het gevolg. Nu hebben we Senmo en krijgen we direct een bericht als er rook in onze woning is. Ook onze beheerder krijgt dat bericht, zodat hij meteen actie kan ondernemen. Wel zo veilig!”

Stephan

Second home owner

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossing u kan helpen!